over ons

Auto Maccabi

03/275.81.63

YOU CAN TRUST

Wie zijn wij en wat is onze visie?

 

Auto Maccabi is een jong doorgedreven onderneming die ontstaan is door een grote passie voor auto onderdelen als hobby. Al snel werd deze passie niet meer te drukken in enkel een "hobby" het barste uit in een onderneming. Door de kennis en de juiste know how die samensmelt met gedrevenheid is Auto Maccabi gegroeid met als verschillende filialen als vrucht. Hierdoor nam Auto Maccabi niet alleen aftermarket onderdelen van de fabricant naar de klant toe. Het heeft zich verder uit gezet in tal van diensten op de vraag en motivatie van tevreden klanten zoals herstellingen van voertuigen, onderhoud, uitlezing, depannage, technische keuring en nog veel meer. Auto Maccabi heeft als doel de klant zoveel mogelijk verder te helpen met al zijn vragen over zijn voertuig om de klant niet alleen extra kosten uit te sparen maar ook vooral tijd in deze drukke maatschappij die van een mens veel eist.

Zoek een onderdeel

Welke onderdeel is er eigenlijk nodig?

 

Uit onze ervaring is het ons snel duidelijk geworden dat vele klanten soms de verkeerde onderdeel denken nodig te hebben. Daarom vragen wij elke klant het inschrijvingsformulier van de voertuig klaar te houden al voor men naar ons toe belt. Zo kunnen wij de klant verder helpen met de juiste code van onderdeel die de voertuig nodig heeft om verwarring, onkosten en tijd uit te sparen.

Overzichtelijke agenda

Ik kies graag zelf mijn datum

 

Ben je reeds al op de hoogte welke onderdeel je juist zoekt en plan je de vervanging ervan op een latere datum? Auto Maccabi staat de klant toe een bestelling van het onderdeel voor de datum die jou het beste past! Enkel een telefoontje of email ver weg om je toch zo goed en spoedig mogelijk te voorzien met het voertuig onderdeel of accessoir

Depannage dienst of technische keuring

Er is altijd wel een oplossing voor je klaar!

 

Heeft je voertuig je laten afweten? Of misschien wil je een voertuig van de ene locatie transporteren naar een andere locatie? Dit kan! Auto Maccabi komt je uit de nood halen en bespreekt op voorhand met jou de beste oplossing die voor jou allemaal mogelijk zijn.

Heb je een voertuig aangekocht waar je niet beschikt over de technische controle om in regel te zijn voor jezelf en de wetgeving? Auto Maccabi staat voor je klaar als tussen oplossing met een Z-plaat zodat je toch in regel geraakt met je boorddocumenten.

Onderhoud of herstelling

Wat kan filiaal De Singel voor mij doen?

 

Heeft je voertuig jou signalen laten zien op het dashboard die je niet begrijpt? Of heeft je voertuig nood aan een klein of groot onderhoud? Dan is Auto Maccabi de juiste partner om hiervoor raad te plegen, in het filiaal Garage De Singel nemen wij al deze hoofdzorgen en stress voor je weg. Uw voertuig word uit gelezen en we brengen je op de hoogte wat je voertuig jou eigenlijk wilt vertellen best te vervangen. Heeft u een schade opgelopen dan staat Garage De Singel centraal voor de juiste herstel van je voertuig.

Email : info@automaccabi.com

Copyright @ All Rights Reserved

Bestellijn: 03/275.81.63

GSM: 0487/56.49.23